dissabte, 16 de març del 2013

Dugues ...perles ( e-noticies del 14 de Març de 2013)


Wert renya Del Bosque

Retreu al seleccionador que no citi cap jugador del Madrid en una reflexió sobre els valors de 'La Roja'

El ministre d'Educació, Cultura i Esport, José Ignacio Wert, ha renyat en públic el seleccionador espanyol, Vicente del Bosque, perquè aquest no ha citat cap jugador del Reial Madrid durant una reflexió sobre els valors de La Roja.
L'incident ha passat durant la presentació d'un torneig de futbol base a Íscar (Valladolid). El tècnic espanyol ha recordat "els bons exemples que representen els jugadors de la selecció espanyola, des de Xavi, Iniesta, Fernando Torres, no em resisteixo a esmentar Carles Puyol...".
Wert, malgrat el somriure que ha posat, ha etzibat al seleccionador: "Vicente, no has citat a cap jugador del Reial Madrid. A tu et passa com a mi...", ha remarcat abans que Del Bosque, des de la seva cadira, afegís que sí ho havia fet, que havia citat Casillas.
"No, no, si vols t'ho recordo", ha insistit Wert, qui ha reblat que "se t'ha oblidat, ha estat un acte fallit, no has esmentat  Casillas". "A Del Bosque li passa el mateix que a mi, som madridistes i hem de dissimular-ho", ha conclòs el ministre.



La cimera es desinfla
El Govern, incapaç de tirar endavant la trobada que li va demanar el PSC
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha decidit a última hora d'aquest matí desconvocar la cimera contra la crisi convocada per aquest dissabte després que els partits de l'oposició, sobretot PPC i ICV, haguessin lamentat la falta de continguts concrets. 

La cimera, de fet, va ser una petició del primer secretari del PSC, Pere Navarro, però la majoria de forces de l'oposició ha criticat que s'hagués de celebrar quan encara no hi ha els Pressupostos de la Generalitat.

Navarro encara afirmava dilluns que “anem a la cimera amb la màxima voluntat d’arribar a acords generals amb totes les forces parlamentàries, perquè la ciutadania necessita saber que els partits som capaços de fer-ho”

El mateix Govern, tanmateix, era escèptic perquè, dos anys després de l'anterior, la falta d'acords podia suposar un desgast i no va ser una iniciativa sorgida del propi Executiu.

L'anul·lació a darrera hora pot passar, a més, factura al conseller de Presidència, Francesc Homs, que portava el pes de l'organització en detriment del conseller d'Ocupació, Felip Puig.

Abans que se sabés la decisió, fonts de CiU havien subratllat a e-notícies que "va ser un encàrrec del PSC", però també admetien que "no s'està preparant bé".
 

Fonts del PSC s'han excusat, per la seva banda, perquè "els papers que ens han passat fins ara són molt vagues". Un dirigent socialista consulta ahir per e-notícies era partidari almenys "de fer una cimera social per donar un missatge de confiança a la gent".

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada