dissabte, 9 de març del 2013

La desvergonya del PSOE..i també del PSC


Què uneix (per un dia) tots els partits, des de la CUP fins al PP? Rodríguez Ibarra, Hitler i Artur Mas

Tots els partits de l'arc parlamentari critiquen les paraules de l'expresident d'Extremadura, que va equiparar el president de la Generalitat amb feixistes i dictadors de la història perquè reclama el dret de fer un referèndum d'autodeterminació 
Juan Carlos Rodríguez Ibarra, expresident d'Extremadura, sortint de la seu del PSOE / EFERodríguez Ibarra
Crítica transversal i unànime a l'expresident de la Junta d'Extremadura Juan Carlos Rodríguez Ibarra per haver equiparat Artur Mas amb Hitler, Mussolini i Tejero perquè reclama el dret de Catalunya de fer un referèndum d'autodeterminació. Amb accents i matisos diferents, membres de tots els partits de l'arc parlamentari han rebutjat les paraules d'Ibarra.
L'excepció de Monago
L'actual president d'Extremadura, José Antonio Monago (PP), ha defensat un dels seus predecessors del PSOE –tan criticats en altres aspectes– i li ha ofert els serveis jurídics institucionals de la Junta d'Extremadura per defensar-lo. Afirma que Ibarra no va comparar Mas amb Hitler. És l'únic que ho ha entès així.
El silenci del PSOE
El PSOE ha sigut l'únic que partit que, per una via o altra, no s'ha pronunciat sobre la polèmica provocada pel seu militant i expresident d'Extremadura, el que havia sigut un dels seus principals barons.

1 comentari :

  1. Soy extremeña y me avergüenzo de las palabras del ex presidente de la Junta de Extremadura. Tampoco comprendo cómo es posible que tras tantísimos años de gobierno socialista no se haya invertido en nuestra región nada más que en subvenciones y no en industria, en investigación, en desarrollo...en cañas de pescar en definitiva...para tenernos toda la vida amarraditos a sus votos?, cautivos?

    ResponElimina