dilluns, 4 de març del 2013

La guillotina


El fiscal Superior de Catalunya, Martín Rodríguez-Sol, després de no haver-se manifestat en contra de la consulta soberanista a Catalunya, ha estat destitüit pel Fiscal General de l'Estat, espanyol per suposat, Eduardo Torres-Dulce. És a dir en el Estat de dret en que ens trobem, Estat democràtic i que és va atorgar una Constitució, a la que per cert els únics que van votar en contra varen ser els senyors i senyores d'Alianza Popular, Partit Popular ara, si aquests que tot el dia s'estan omplint la boca amb la Constitució són els únics que no la van votar. Dons així s'escriu l'historia, els Estats democràtics no poden fer referèndums on els pobles, els ciutadans, si els ciutadans, allò que Espanya no té NPI del que és...puguin expresar les seves opinions. Potser haurem d'importar la guillotina del país veí...i així si, així se'n adonaran.

4 comentaris :

  1. Aquestes són les regles del joc, "o las tomas o las dejas..."

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per a mi aquestes no són regles ni són res, això són les trampes del joc brut d'un Estat que no respecta res, que creu que fer una pregunta per saber què vol un poble s'ha de reprimir com en ple franquisme, i no solsament això sinó que, a més a més, és capaç de carregar-se a un dels seus (el fiscal és de tarannà conservador i antisoberanista) perquè gossa pensar per si mateix i expresar-ho de forma democràtica. De tota manera és van retratant davant del món, ells solets !!!

      Elimina
  2. ¿Y las reglas del juego son inamovibles? ¿Y si yo no quiero jugar este juego? ¿Y si aquí solo hay cuatro gatos que juegan al juego que ellos han inventado para su beneficio? ¿Y... Y... Y...?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Totalmente de acuerdo, esto es el como el corro de la patata del yo me lo guiso yo me lo como...

      Elimina